Over ons… Dat klinkt heel mooi maar Shwabs.nl is een eenmanszaak.

Het idee om een eigen bedrijf te beginnen was er al 6 jaar. Maar ik had er geen tijd voor naast mijn vaste baan, en ik dacht dat je een behoorlijk start kapitaal nodig zou hebben om een eigen bedrijf te starten. Toen ik in 2015 een andere baan kreeg begon het toch weer te kriebelen en heb eind 2019 de knoop doorgehakt en ben gewoon begonnen. Ik had het idee om T-shirts te gaan verkopen omdat ik er zelf altijd een hekel aan had om in een merk T-shirt te lopen. Waarom zou ik (veel) geld neerleggen voor een T-shirt en vervolgens reclame maken voor dat merk? Ik bestelde mijn T-shirts ook op een webwinkel in America en dacht dat kan ik ook. Ik ben begonnen met het uitzoeken van wat ik nu eigenlijk echt nodig had voor het starten van een bedrijf/webwinkel. Inschrijving bij de KvK, bankzaken (startkapitaal), welke regelgeving is er enz. enz. Mijn grootste angst was het start kapitaal. Wat bleek een start kapitaal is niet per se nodig. En met de technieken en mogelijkheden van tegenwoordig is het opzetten van een webwinkel een fluitje van een cent.  Hieruit is Shwabs.nl ontstaan.

Ik heb niet het doel om rijk te worden van de webwinkel (al is een extra zak centje altijd leuk) en ik hoef er niet mijn brood mee te verdienen. Ik wil gewoon leuke T-shirts maken en leveren voor een schappelijke prijs. Het is zelfs mogelijk op de werkzaamheden van de webwinkel naast mijn vaste baan te doen. Ik hoop dat mijn T-shirts je aanspreken. Veel kijk en hopelijk ook koop plezier.

 

 

 

Jeroen

 

Heb je zelf nog leuke ideeën voor op een T-shirt? Stuur dan gerust een berichtje via de Contact pagina en dan kijken we samen hoe we jouw idee op een T-shirt kunnen krijgen.